Fundació inscrita amb el num. 37 en el Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya

Lliurats dos dels Premis Jurídics Ferrer Eguizábal- Febrer de 2017

En el marc de la Festivitat Patronal de Sant Raimon de Penyafort, el dimarts 14 de febrer de 2017 va tenir lloc a la seu de l’Il•lustre Col•legi de l’Advocacia de Barcelona l’Acte de lliurament dels Premis Jurídics convocats per aquesta Corporació, entre ells dos dels Premis Ferrer Eguizábal.

Premi Ferrer Eguizábal al millor projecte d’investigació sobre Dret administratiu

El Jurat del Premi Ferrer Eguizábal 2016 (Edició Ordinària i Extraordinària), integrat pel Sr. Albert Andrés i pel Sr. Eduard Paricio, magistrats de la Secció 5a de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, pel Sr. Marc Vilar, president de la Secció de Dret administratiu de l’ICAB, per la Sra. Gemma Solanas, diputada de la Junta de Govern de l’ICAB i pel Sr. Josep Llàcer, diputat de la Junta de Govern de l’ICAB, ha acordat atorgar un dels Premis de la modalitat B del Premi Jurídic Ferrer Eguizábal Edició Ordinària 2016 destinat a guardonar el millor projecte d’investigació sobre un tema de Dret administratiu general o de la Generalitat de Catalunya a:

  • Sr. Adrian Di Pizzo Chiacchio pel seu projecte “El rol institucional de la Agencia Española de Protección de Datos en la configuración, el reconocimiento y la implementación del derecho al olvido digital: entre la tutela de los derechos arco 3.0 y el ius puniendi”.
  • L’altre Premi corresponent a la mateixa modalitat B del Premi Jurídic Ferrer Eguizábal Edició Ordinària 2016 ha estat declarat desert.

Premi Ferrer Eguizábal al millor projecte d’investigació sobre el Dret a la segona oportunitat de la persona física

El Jurat del Premi integrat pel Sr. José María Fernández Seijo, magistrat de la Secció 15 de l’Audiència Provincial de Barcelona, per la Sra. Tiziana Di Ciommo, presidenta de la Secció de Dret concursal de l’ICAB, pel Sr. Josep Capdevila, diputat de la Junta de Govern de l’ICAB i per la Sra. Elena Moreno, diputada de la Junta de Govern de l’ICAB, ha acordat atorgar aquest Premi ex aequo a:

  • Sr. Borja Pardo Ibáñez pel seu projecte “Segunda oportunidad para los fiadores. La extinción de la fianza tras la concesión del beneficio de exoneración del pasivo insatisfecho al deudor principal.”
  • Sr. Carlos Puigcerver Asor i Sr. Federic Adan Domènech pel seu projecte “Respuesta a los problemas prácticos del mecanismo de la segunda oportunidad de la persona natural no empresaria introducido por el Real Decreto Ley 1/2015 de mecanismo de segunda oportunidad, reducción de la carga financiera y otras medidas de orden social (modificado por la ley 25/2015, de 28 de julio)”.